És habitual trobar-nos imatges comparatives de l’abans i el després en el món de la publicitat i la comunicació. Des d’aquelles neteges miraculoses amb una gota de producte, a llargues cabelleres en caps totalment absents de pèl el dia abans. Normalment, com més exagerades menys creïbles, i en altres casos, per més que ens creiem el canvi, automàticament pensem:

– I quant val això? Segur que un ull de la cara…

En aquesta ocasió, nosaltres ens afegim a aquest tipus de comparacions per fer-vos publicitat d’un servei de CESI, però ni veureu la diferència a simple vista, ni perdreu cap ull si us interessa, ni parlem d’un miracle; encara que el resultat us ho sembli quan el provareu per primera vegada. «Sin truco ni cartón» que diuen.

Probablement pots complir aquestes dues descripcions:

Tens un portàtil a casa, relativament nou, quatre anys? Sis?

No el vols canviar, però és que va tan lent; agafa unes escalfades; l’has d’arrencar una hora abans quan el necessites;…

A CESI, et recomanem la compra d’un nou terminal, però som conscients que cada cosa té el seu moment, i ara mateix potser no és el millor per fer-ho. Per aquest motiu el nostre SAT ofereix la possibilitat a particulars i autònoms de restaurar el vostre portàtil actual de manera ràpida i econòmica. No perdràs cap informació, millorarà sensiblement les seves prestacions, tant pel que fa a velocitat com de funcionament. Et semblarà que l’has canviat per un de nou.

No estem parlant d’una simple neteja o buidatge, sinó d’un estudi a fons dels components, valorant la reparació o substitució dels que no donin un resultat òptim i gaudeixis del teu «nou» portàtil durant uns anys més.

Porta’ns el teu ordinador, aplicarem la tarifa plana de només 37 euros, més el cost dels recanvis i programari necessari, si escau, sempre amb confirmació de pressupost prèvia. Com a exemple real, per aproximadament cent euros, substituint el disc dur i poca cosa més, es pot aconseguir doblar el rendiment d’un portàtil que el client considerava a punt de quedar obsolet.

  Com sempre, intentem adaptar-nos a la realitat i a les vostres necessitats!

ABANS-DESPRÉS: Canvis invisibles?
Si t'agrada, comparteix...
FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *