Si ets usuari de Windows 7 és molt important que continuïs llegint, per prevenir els problemes que et pot causar la finalització del seu servei per part de Microsoft. El 14 de gener de 2020 és la data de caducitat per el Windows 7. No deixarà de funcionar, però l’assistència tècnica i les actualitzacions de programari de Windows Update que ajuden a protegir els PC’s ja no estaran disponibles. 

Quan l’octubre de 2009 es va publicar el W7, Microsoft es va comprometre a oferir 10 anys de suport tècnic del producte. Ara us recomana, abans de finalitzar aquest període, migrar a Windows 10, per a evitar una situació on necessitant servei o suport tècnic, aquest ja no estigui disponible. Per aquest motiu, ara mateix hi posa facilitats per dur-ho a terme.

Si us arrisqueu a continuar amb Windows 7, el vostre PC continuarà funcionant exactament igual després de la mitjanit del 14 de gener de 2020, però, oblida’t de la seguretat i, probablement, Windows 7 es converteixi en l’objectiu principal de tots els hackers. El PC serà més vulnerable als riscos de seguretat i als virus, al no rebre les actualitzacions de seguretat.

Un alt percentatge d’usuaris, a més de migrar de Windows, es poden veure obligats a fer-ho també de dispositiu. Els equips d’avui són més ràpids i lleugers, malgrat ser més potents i segurs, i tenen un preu mitjà considerablement inferior al d’un PC de fa vuit anys. 

Ens trobem davant unes decisions que recomanem es prenguin amb planificació i adaptades a les vostres necessitats particulars. Si encara sou usuaris de Windows 7, poseu-vos en contacte amb nosaltres, us assessorarem per analitzar i encarar la situació de la manera més favorable per el vostre negoci i la vostra economia. 

Rèquiem pel Windows 7
Si t'agrada, comparteix...
FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *